کد مطلب: 74075
هپاتيت B، از مهمترين علل ابتلاء به سرطان کبد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 857
به گزارش سلام لردگان به نقل از روح الله علايي در گفتوگو با (ايسنا)، منطقه کهگيلويه وبويراحمد افزود: هپاتيت بيماري شايع است که به علت التهاب کبد ايجاد مي شود. که افراد از دو طريق مصرف آب وغذا و خون و فرآوردهاي خوني به هپاتيت مبتلا ميشوند و ابتلاء به هپاتيت از طريق آب وغذاي که هپاتيت A نام دارد از نشانه پايين بودن سطح بهداشتي در بين افراد است.
وي بيان کرد: زردي چشم و بدن از مهمترين علايم ابتلاء افراد به هپاتيت A است که کودکان به دليل قرار گرفتن در محيطهاي آلوده بيشتر در معرض ابتلاء به هپاتيت A قرار دارند که اين نوع از هپاتيت قابل درمان است و در صورت درمان قطعي هيچ عارضهاي در بدن فرد بيمار ايجاد نمي کند.
اين کارشناس بيماري مرکز بهداشت کهگيلويه وبويراحمد هپاتيت نوع B را شايعترين نوع هپاتيت دانست و عنوان کرد: افراد در هر گروه سني در معرض ابتلاء به اين بيماري هستند که بر اساس تحقيقات انجام شده ايران جزء کشورهايي ميباشد که بيماري در آن، شيوع متوسطي دارد.
علايي اظهارکرد: راههاي انتقال هپاتيت مانند ايدز، از مادر به جنين، تماسهاي جنسي، انتقال از طريق مواد مخدر تزريق سرنگ آلوده، پيوند اعضاء و عفونت هاي بيمارستاني است و توجه به اين نکته ضروري است که ويروس هپاتيت B سريعتر از ويروس ايدز قابل انتقال ميباشد.
وي ادامه داد: شهرستان گچساران بيشترين موارد ابتلاء به اين بيماري در استان است که افزايش هپاتيت نوع Bدر اين شهرستان به خاطر اعتياد تزريقي دربين افراد است.
اين کارشناس بيماري مرکز بهداشت کهگيلويه وبويراحمد خاطرنشان کرد: اين بيماري درمان قطعي ندارد اما عدم استفاده از وسايل مشترک و تزريق سرم ضد هپاتيت در بدو تولد به کودکان و کامل کردن واکسيناسيون، کودکان را از بيماري ايمن کرده. واکسينه کردن کودکان 90 تا95 درصد ايمني دائمي در آنها ايجاد مي کند.